Basın Bülteni: Zula’ya büyük güncellemeler geliyor!

Basın Bülteni: Zula'ya büyük güncellemeler geliyor!

Türkiye’de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, Açık Beta sürecinde gelişmeye devam ediyor. 22 Şubat’ta Açık Beta sürecine geçen Zula, Açık Beta’da da oyuncu görüşlerini oyuna yansıtmaya devam ediyor. Oyuncuların istek ve görüşleri doğrultusunda hazırlanan Zula’nın ilk içerik güncellemesi 5 Mart Perşembe günü oyuncularla buluşacak.

Basın Bülteni: Zula'ya büyük güncellemeler geliyor!
Basın Bülteni: Zula’ya büyük güncellemeler geliyor!

5 Mart Perşembe Güncellemesi ile oyuna eklenecek içerik.

Yeni Harita Hangar
Hangar orta ölçekli bir TDM haritası. Özellikle aksiyon seven oyuncular için hazırlandı.

Yeni Silahlar
Scout Çöl Şahini; Oyunda yer alan uzun menzilli tüfek Scout’ın özel versiyonu olarak geliştirilmiş. Standart Scout’a göre daha yüksek hasara sahip olan Scout Çöl Şahini, özel tasarımı ile oyuncuların dikkatini çekeceğe benziyor. Ayrıca Scout Çöl Şahini yalnızca oyun içinde kazanılabilen Zula Parası ile satın alınabilecek.
SCARL; Zula’nın yeni taarruz tüfeği. Düşük tepmesi ve yüksek isabet oranına sahip bu modern silah Zula’nın yeni gözdesi olmaya aday.

Görev Sistemi Güncelleme;
Günlük, haftalık ve aylık görevler yenileniyor! Oyuncuların talepleri üzerine görevler daha da eğlenceli hale geldi!

Yeni sesler;
Açık beta sürecinde eksik kalan bir çok ses bu güncellemede oyuna ekleniyor.

Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu ZULA, devamlı gelişim ve yeni içeriklerle oyuncularına en keyifli oyun deneyimini sunmaya devam edecek. Yalnızca Açık Beta sürecinde değil, oyun hizmette olduğu sürece oyuncularının istek ve arzuları doğrultusunda gelişme sözü veriyor.