Basın Bülteni: Seçimler için üç boyutlu yarış oyunu yapıldı

Seçimler için üç boyutlu yarış oyunu yapıldı

Seçim yarışı, araba yarışı temalı üç boyutlu bir oyun. 2015 Türkiye genel seçimleri için hazırlanan oyunda çeşitli partilerin seçim minibüslerini seçerek rakip partilerle yarış yapılabiliyor.

Seçimler için üç boyutlu yarış oyunu yapıldı

Türkiye’nin coğrafi 7 bölgesinde yarışların yapılabilmesi için tasarlanan oyunda şimdilik marmara ve ege bölgelerinde yarış yapılabiliyor. Oyunda yağmur, kar gibi hava efektleri kullanılıyor ve gece gündüz yarışları bulunuyor.

Oyunda çeşitli partileri temsil eden minibüslerin, güçlerinin ve tüm özelliklerinin eşit olduğunu aktaran, ekibin modelleme direktörü Ali Akçay, şimdilik anonim parti isim ve logolarını oyunda kullanmaktayız, çeşitli partilere mail yolladık ve onlardan dönüş olduğu taktirde oyuna o partilerin gerçek logo ve isimlerini ekleyeceğiz dedi.

Oyun kendi web sitesi, facebook ve android platformlarında oynanabiliyor. Oyun Google Play markette 3000 indirmeyi aşmış durumda ve her gün +250 indirme alıyor.

Oyun linkleri:

Web sitesi:
Android:

Bal Akademi ekibi:
Bal Akademi 6 kişilik bağımsız bir oyun geliştirme ekibidir. Farklı şehirlerden geliştiricilerin yer aldığı ekipte işler gönüllülük esasına göre yapılmaktadır. Faydalı oyunlar yapmayı ilke edinen Bal Akademi, insanların vakitlerini boş yere harcamamaları için oyunlarında ülkemiz insanına yararlı olacak konuları ele almaya gayret göstermektedir.

Bal akademi web sitesi:
www.balakademi.com