Basın Bülteni: Playstore yerli oyunlara verdiği desteği sürdürüyor

Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, yerli oyun sektörünün gelişimine katkı sağlamak için Türk yapımcılar tarafından hayata geçirilen oyunlara verdiği desteği sürdürüyor. Türk yapımı Solarix adlı oyun, Playstore’dan platform ve tanıtım desteği alarak 18 TL’lik uygun fiyatıyla geniş kitlelerle buluşacak.

Basın Bülteni: Playstore yerli oyunlara verdiği desteği sürdürüyor

Merakla beklenen oyunları dünyayla aynı anda Türk oyunseverlerle buluşturan Playstore, yerli oyun sektörünü geliştirecek projelere de destek veriyor. Yerli oyun yapımcılarının geliştirdikleri oyunlara kapılarını açarak platform desteği veren Playstore, oyunseverlerle oyunları uygun fiyatlara buluşturuyor, oyunların satış sürecinde daha çok kişiyle buluşması için yerel oyun yapımcılarına pazarlama ve tanıtım desteği de veriyor.

Playstore bu kapsamda Türk yapımı Solarix adlı oyunu, oyunseverlerle buluşturdu. Oyuncular yalnızca 18 TL’lik bir fiyatla Solarix’i deneyimleyebilecekler. Sadece Playstore’un sunabildiği bu avantajlı fiyat sayesinde Solarix, oyunseverlerle buluşabilecek.

Bir bilim-kurgu, gizlilik ve korku oyunu olan Solarix’te Türkçe desteği oyunculara sunulan seçenekler arasında bulunuyor. 12 bölümlük sürükleyici bir senaryoya sahip olan Solarix’te eski tip bilim-kurgu ve korku hissi, modern bir stil ve grafiklerle bir araya getiriliyor. Hikâye, bir enfeksiyonun yıldızlararası bir araştırma istasyonunu alt üst etmesinin ardından hayatta kalmak için umutsuzca çabalayan bir elektrik mühendisine odaklanmış durumda. Oyuncular, hastalığın yayılmasını önlemeye çalışırken, hem mürettebattan kalanlarla hem de kendi dağılmış zihinleriyle mücadele ediyorlar.

Solarix, alışılagelmiş korku oyunlarının ötesine geçen özellikler taşıyor. Oyuncuları huzursuzluk, güvensizlik ve umutsuzlukla baş başa bırakan, karşılaşacakları korkuların içinde üzerlerine düşen rolle yüzleşmelerini gerektiren bir dünya sunuyor.

Solarix hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edilebilirsiniz: