DİĞER HABERLERFİRMALAR VE OYUNLAR

Basın Bülteni: Phantomers Resmi Websitesi Aktif Edildi!

Phantomers Resmi Websitesi Aktif Edildi!

Açılışına artık günler kalan Phantomers’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. NTT Game, bugün itibarıyla Phantomers’ın resmi web sitesini aktif etti.

Phantomers Resmi Websitesi Aktif Edildi!

Oldukça sade ve güzel bir tasarıma sahip olan site üzerinden oyun severler oyun içi sıralama ve karakter istatistiklerine, oyuna dair ekran görüntüleri ve videolara, Phantomers hakkında hazırlanan rehberlere ve çok daha fazlasına ulaşabilecekler. Hazırlanırken yabancı oyunseverlere de hitap edecek şekilde tasarlanan siteye İngilizce dil seçeneği de eklenmiş durumda. Ayrıca site için mobil özel tasarımı da aktif edildi. Mobil olarak siteye giriş yapan kullanıcılar site içerisinde rahatlıkla gezebilme imkanı bulacaklar.

Bahsi geçen Phantomers resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Siteye bir göz atmanızda fayda var deriz.

Son olarak; oyunun Kapalı Beta süreci 30 Haziran tarihine uzatıldı. Phantomers’ı denemek isteyen oyunseverlere duyurulur.