Basın Bülteni: NTT GAME RESMİ SİTESİ YENİLENDİ!

NTT GAME RESMİ SİTESİ YENİLENDİ!

Türkiye’nin lider MMORPG oyunu Knight Online, yepyeni MMORPG oyun Kingdom Online ve yeni nesil MMOFPS oyun Phantomers’ı bünyesinde barındıran NTT Game, yenilenen sitesiyle karşınızda!

NTT GAME RESMİ SİTESİ YENİLENDİ!

NTT Game’in hizmet verdiği resmi sitesi, kullanıcı istekleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirilmekteydi. Kingdom Online’ın ardından Phantomers’ın da NTT Game oyunları arasına katılmasıyla birlikte, resmi sitenin tamamen değiştirilmesi kararlaştırılarak çok daha kullanışlı bir siteyi hizmetinize sunmuş olduk! Sitede tasarımsal değişikliğin yanı sıra site bağlantıları ve NPoint yükleme sayfası da değiştirilerek daha kullanışlı hale getirildi. Bu sayede NTT Game oyunlarıyla ilgili en son haberlere, kampanya ve etkinliklere daha kolay biçimde erişebilir, hesabınızla ilgili işlemleri çok daha sade bir portal üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak NTT Game resmi sitesine bir internet sitesi, sosyal medya sayfası gibi herhangi bir mecradan yönlendirme yapan oyuncularımızın bu yönlendirme url’lerini yeni portaldaki url’ler ile değiştirmeleri gerekmektedir. Eski sitede kullanılan yönlendirme url’leri, yeni sitede geçersiz olacaktır.

2011’den beri Türkiye’nin en kaliteli oyun firması olan NTT Game, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarına önümüzdeki süreçte de devam ediyor olacak. Yenilenen NTT Game resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.