Basın Bülteni: Netmarble yeni mobil RPG oyunu “Marvel Future Fight”ı duyurdu!

Netmarble yeni mobil RPG oyunu "Marvel Future Fight"ı duyurdu!

Sadece mobil platformlara özel geliştirilen yeni RPG oyunu, tam 36 Kahraman ve Kötü Adam ile eşsiz bir Marvel Evreni deneyimi sunuyor.

Netmarble yeni mobil RPG oyunu "Marvel Future Fight"ı duyurdu!
Netmarble yeni mobil RPG oyunu “Marvel Future Fight”ı duyurdu!

Netmarble Games Corp. son zamanların en heyecanla beklenen yeni rol yapma oyunu “Marvel Future Fight”ın tüm dünyada 30 Nisan’da açılacağını duyurdu.

Netmarble ve Marvel’in ortak çalışmasıyla geliştirilen oyun Marvel Evreni’nin heyecanını eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Oyunun hikayesi ise çok sevilen ve satış rekorları kıran Marvel yazarı Peter David tarafından kaleme alındı.

Marvel Future Fight’ın eşsiz 36 karakteri arasında Avengers, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy kahramanları bulunuyor ve hepsi kendisine özgü hareket, yetenek ve kostümleri ile oyuncularla buluşacak. Oyuncular en güçlü karakterler ile istedikleri takım kombinasyonlarını ve stratejilerini geliştirirken, birbirinden farklı özel etkileri de keşfedecekler.

Marvel Future Fight, oyuncuları; Loki, Ultron, Destroyer, Doctor Octupus ve daha birçok kötü karaktere karşı, yüksek görüntü kalitesinde, bölüm bazlı aksiyon savaşları ile buluşturuyor. Rol yapma oyunu unsurları başka oyuncularla savaşma ve hikâye modunda ilerleme seçenekleri ile zenginleşirken, kahramanların hangi özel güçlerini stratejik olarak geliştireceğine karar vermeleri tamamen oyunculara kalıyor!

Netmarble Monster CEO’su Gun Kim oyunu şöyle yorumladı: “Iron Man, Rocket, Captain Marvel gibi eşsiz Marvel kahramanları ile istenildiği gibi takım kurulabilen, Aksiyon – RPG türüne yeni bir boyut kattığını düşündüğümüz bu oyunu duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Marvel Future Fight, Netmarble’ın Kore’de çığır açan bir başka projesi Monster Taming’den aldığı güç ve deneyimle, küresel Aksiyon – RPG pazarının standartlarını yukarıya çekecek.”

Netmarble Games CEO’su Youngsig Kwon ise şu sözleri kaydetti: “Netmarble, Mart başında çıkan yeni oyunu “Raven” ve Monster Taming, Everyone’s Marble, Seven Knights gibi diğer projeleri ile Güney Kore pazarını domine etmeye devam ediyor. Geçmiş tecrübelerimizden öğrendiklerimizi Marvel’in gücüyle birleştirdik ve tüm dünyada başarı yakalayacak en iyi oyunumuzu yapmayı hedefleyerek Marvel Future Fight’ı ortaya çıkardık.”

Marvel Future Fight tüm dünyada App Store ve Google Play marketlerinden indirilebilecek.

Basın Bülteni: Netmarble yeni mobil RPG oyunu “Marvel Future Fight”ı duyurdu!” üzerine bir yorum