DİĞER HABERLERFİRMALAR VE OYUNLAR

Basın Bülteni: Lady Popular İle Moda Arenasının Yıldızı Ol

Lady Popular İle Moda Arenasının Yıldızı Ol

Türkiye’nin dijital eğlence platformu www.joygame.com üzerinden modaseverlerle buluşan ve ücretsiz oynanabilen Lady Popular, her hafta değişen konsept yarışmalarıyla sizi moda dünyasının en popüler ismi olmaya davet ediyor.

Lady Popular İle Moda Arenasının Yıldızı Ol

Modayı sevenlerin TV’de yakından takip ettiği moda ve stil yarışmalarını dijital platforma taşıyan Lady Popular, yepyeni konseptleriyle moda arenasındaki yeni popüler isimlerini aramaya devam ediyor. 24 Ağustos’tan 7 Eylül’e kadar Yanan Adam Festivali konsepti ile yeni kombinleri bekleyen Lady Popular ekibi, haftanın en şık tasarımlarını seçecek.

Joygame platformuna üye olduktan sonra ücretsiz olarak oynanabilen Lady Popular’da kullanıcılar, kendi beğenilerine göre oluşturdukları karakterleri ile haftanın en popüler üyesi olmak için yarışıyor. Lady Popular’da tüm moda bilgilerini konuşturan oyuncular, yalnızca alışveriş yapıp karakterlerini giydirmek ya da evlerini dekore etmekle kalmıyor, oyun içindeki çeşitli aktivitelere ve moda şovlarına katılarak ünlerine ün katıyorlar.

Haftanın Magazin Haberleri de Lady Popular’da

“Sıra dışı stilimle farkımı ortaya koyarım” diyenlerin buluşma noktası Lady Popular’ın yorumcuları Tuğçe ve Emre, her hafta yaptıkları yayınlarla haftanın en popüler leydilerini seçiyor. Tuğçe ve Emre programda bir yandan da en güncel magazin haberleri, en özel güzellik ve bakım ipuçları ile çok daha fazlasını Lady Popular takipçileri ile http://joy.ac/4fWL üzerinden paylaşmaya devam ediyorlar.

Facebook, Instagram ve Pinterest sayfalarında da oyuncular için birbirinden sürpriz hediyeler, moda ve stil önerileri, en güncel haberler ve daha fazlasını sunan Lady Popular moda tutkunlarını en popüler olmaya davet ediyor.

Basın Bülteni: Lady Popular İle Moda Arenasının Yıldızı Ol” üzerine bir yorum