Basın Bülteni: Joygame’den Bol Ödüllü Fırsat Cafe Sistemi

Türkiye’nin en büyük Dijital Eğlence Platformu Joygame, http://www.joygame.com/firsatkafe işbirliğiyle geliştirdikleri Joygame Fırsat Cafe Sistemi ile kullanıcıların internet kafe deneyimlerini daha eğlenceli hale getiriyor.

Dijital eğlence sektöründe oyun ve eğlence severlere hizmet veren Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı ve en büyük oyun firmalarından olan Joygame, oyunseverlerin internet kafe deneyimlerini farklılaştırmak amacıyla kullanıcılara bol ödülü yeni bir sistemi hayata geçirdi.

Joygame Fırsat Cafe Sistemi ile birlikte oyuncular, Handy Cafe üyesi tüm internet kafelerde Wolfteam oynarken karakterlerini güçlendirici silahlar, dövmeler ve ekstra özellik sağlayan kurt bakışı hediyeleri kazanıyor. Sistem, Goley oyuncularına da %30 daha fazla altın ve tecrübe puanı, her gün giriş yapanlara ender kart, sınırsız iyileştirme eşyaları ve her maç sonunda ekstra ödül kazandırıyor. Sadece internet kafe deneyimi sırasında aktif olan ödüller oyuncuya oyun sırasında ekstra fayda sağlıyor.

Internet kafe sektörünün önde gelen isimlerinden Handy Cafe işbirliğiyle geliştirilen Joygame Fırsat Cafe Sistemi, hem oyunculara hem de internet kafe sahiplerine katkı sağlıyor. Handy Cafe sistemini aktif olarak kullanan internet kafe sahiplerinin http://www.joygame.com/firsatkafe adresinden ücretsiz olarak katılabilecekleri sistem indirildikten sonra hemen aktif olarak çalışıyor.