Basın Bülteni: Hounds: The Last Hope Kapalı Betası İle Sizlerle!

Netmarble EMEA ve BUFF işbirliği ile Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde aynı anda 3 farklı dilde yayınlanacak olan Hounds: The Last Hope 8 Nisan Çarşamba günü 5 gün sürecek kapalı betası ile oyuncuları ile buluşuyor.

Basın Bülteni: Hounds: The Last Hope Kapalı Betası İle Sizlerle!

Hounds’u online oynamak için hemen indir; http://www.houndsonline.com/tr/

Aksiyon ve Rol yapma elementlerini başarılı bir şekilde harmanlayan Hounds, oyuncuların birlikte ya da birbirlerine karşı oynayabilecekleri modları bünyesinde barındıran ve tamamen ücretsiz oynanabilecek bir oyun.

8 ile 12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek kapalı betaya BUFF üyeliği olan herkes katılabilecek, detaylı bilgi için; https://www.withbuff.com/tr

Üyeliğinizi aldıktan sonra tek yapmanız gereken oyunun ana sitesinden kurulum dosyalarını indirmek ve bilgisayarınıza kurmak. Kurulumu tamamladıktan sonra isterseniz İngilizce veya Almanca seslendirme ve içerik ile de Hounds’u oynayabileceksiniz.

Tam sürümünde bulunacak neredeyse tüm içerikleri kapalı beta boyunca test edebilecek ve en önemlisi, seçtiğiniz karakter ve klan isimlerini açık betaya kadar koruyabileceksiniz. Bu nedenle kapalı beta saatinde oyunda olmak doğru bir seçenek olabilir.

Bir dizi gibi bölüm bazlı ilerleyen hikaye modunda, yaratmış olduğunuz karakter ile yalnız veya altı kişiye kadar arkadaşlarınız ile ilerleyebilecek ve 4 farklı PVP modunda diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi sınayabileceksiniz. İçinde barındırdığı ve kapalı betada da erişebileceğiniz yüzlerce silah ve zırh Co-op ve PVP ödülleri olarak herkesi bekliyor olacak.

5 günlük kapalı beta süresince, oyuncular oyuna girdikleri her gün aşağıdaki hediyeleri kazanma şansına sahip olacak.

1. gün oyuna girişte;
• Combat Backpack Bullet A

2. gün oyuna girişte;
• Combat Backpack Grenade A

3. gün oyuna girişte;
• Combat Backpack Money D

4. gün oyuna girişte;
• Exotoxin
• Pouch EXP
• Combat Backpack Money BN313

5. gün oyuna girişte;
• 5000 Gold
• Room Leader Coupon (20)
• Pouch EXP
• Combat Backpack Money BN313
• Closed Beta Weapon Luck Box

Kapalı Beta’ta detaylı olarak neler görebileceğinizi ve etkinlikleri merak ediyorsanız, oyunun Haberler bölümünü ziyaret edebilirsiniz; http://www.houndsonline.com/tr/haberler

En son haberler, özellikler, güncellemeler ve daha fazlası için; https://www.facebook.com/HoundsTLH sayfasını ziyaret edin.