Basın Bülteni: GDC 2015’de CRYENGINE’in Gücünün Ortaya Çıkışına Tanıklık Edin!

4-6 Mart tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleşecek GDC 2015’te, Android ve VR (sanal gerçeklik) demosu Crytek standında sizleri bekliyor

Basın Bülteni: GDC 2015’de CRYENGINE’in Gücünün Ortaya Çıkışına Tanıklık Edin!

GDC 2015’e çok az kala, bağımsız oyun geliştirici ve yayıncısı Crytek, her yıl San Francisco’da düzenlenen Game Developers Conference kapsamında yer vereceği detayları açıkladı.

Ziyaretçiler Crytek standında CRYENGINE ile tasarlanmış yeni VR demosunu yakından inceleme ve Android sistemlerde Crytek teknolojisinin neler yapabileceğini görme imkanı bulacaklar. Bunun yanı sıra ziyaretçiler bu teknolojinin, PlayStation®4, Xbox One ve Linux platformları için geliştiricileri nasıl desteklediğini ve üst düzey çoklu platform geliştirici kiti CRYENGINE Sandbox teknolojisinin detaylarını keşfedebilecekler.

Fuar sırasında, Crytek standında CRYENGINE lisans sahiplerinin ve Crytek çalışanlarının konuşmacı olarak yer aldığı demolar gün boyunca belli bir program dahilinde devam edecek. Bu demolar, büyük stüdyoların ve bağımsız geliştiricilerin büyüklüğü ve bütçesi ne olursa olsun ortaya çıkarabildiği etkileyici projeleri detaylı görme imkanı sunacak.

Daha detaylı bilgi için: www.cryengine.com